Vergeet uw raambekleding niet!

Denk eens terug aan die mooie dag waar u te horen kreeg dat het huis waar u op gereageerd heeft van u was. Er werd die dag natuurlijk veel gelachen en gepraat en misschien werd er zelfs wel een stuk taart gegeten. Maar vanaf die dag werd er ook veel tijd opzij gezet om dingen te plannen. Dingen zoals welke verf er uiteindelijk gebruikt zou worden, waar al het meubilair ging staan, wat het budget was en nog veel meer.

U krijgt de sleutels van het huis en niet lang daarna begint u uw spullen naar uw nieuwe huis te verplaatsen. Eerst een paar stoelen, dan de tafel en de rest volgt al snel. Het begint al op een lekker knusse thuis te voelen. Trots gaat u verder met uw huis inrichten. De keuken, uw slaapkamer, en natuurlijk uw woonkamer. Misschien heeft u zelfs wel een tuin waar u lekker van kan genieten. Spoel even door naar een paar dagen later en u zit lekker knus in uw eigen huis met al uw meubilair en accessoires. Maar toch mist er iets. Het is niet zo knus of netjes als het zou kunnen zijn.

“De juiste raambekleding maakt uw huis af.”

FRANS BLUMMEL

Er is namelijk iets wat u vergeten bent in uw planning. De raambekleding. Er hangen geen mooie verduisterende gordijnen voor uw raam, of doorzichtige gordijnen die u de vrijheid geven om naar buiten te kijken maar anderen niet toestaan naar binnen te kijken. Dat hangt er allemaal niet. Er hangen een stel goedkope gordijnen omdat u vergeten bent dit in uw budget te passen. Dit is natuurlijk helemaal niet erg maar het zou leuker zijn als de gordijnen ook werkelijk bij uw meubilair past. Ook is het wel fijn als u deze gordijnen open doet dat niet heel de buurt mee kan kijken met uw favoriete serie op tv. Zo is het natuurlijk ook fijn dat als u de gordijnen dicht doet dat de kamer ook daadwerkelijk verduistert wordt want het zijn immers geen siergordijnen.

Er zijn enorm veel mensen die aan alles proberen te denken tijdens het plannen van hun budget maar toch de gordijnen vergeten. Het is natuurlijk menselijk om iets te vergeten maar het is een onaangename verassing om deze uitgave nog te moeten maken nadat u uw budget eigenlijk helemaal uitgegeven heeft. Het lijkt misschien alsof gordijnen niet veel waard zouden zijn maar u komt toch voor een vervelende verassing als u er zo over denkt. U kunt makkelijk ettelijke honderden tot een paar duizend euro kwijt zijn voor gordijnen door heel het huis. Hierom is het dus zeer belangrijk om de gordijnen erbij te rekenen wanneer u uw budget maakt. Dit kunt u makkelijk onthouden door te kijken naar wat u in uw huidige huis allemaal heeft. Kijk goed om u heen naar alle dingen, ook al is het misschien maar een vaas. Van rondkijken kan u op veel ideeën komen voor uw nieuwe huis.

“Houd al vroegtijdig rekening met de raambekleding. Dan komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan.”

FRANS BLUMMEL

Pin It on Pinterest

Share This