Ons langste ‘lijntje’ is nu twaalf klanten en daar zijn we erg trots op.

Rond de jaarwisseling overdenken we vaak hoe het ging de laatste tijd. We zijn u ruim drie jaar geleden begonnen met onze raambekleding aan huis formule. Wat we toen hoopten is in werkelijkheid ruim overtroffen.
Vooral het laatste jaar hadden we het razend druk. We bestrijken met onze bezoeken aan huis inmiddels het hele land. Ook in België en Duitsland krijgen we steeds meer klanten. Op de plaatsen waar we tot nu toe onze raambekleding hebben geplaatst is men erg enthousiast.

Iedere keer opnieuw genieten we van de van de reacties van mensen als alle beschikbare tafels, stoelen en banken in hun woonkamer bezaaid liggen met stofstalen van gordijnen en allerlei andere raambekleding. Het kiezen is dan een peulenschil en zo wordt het ook ervaren. Je kunt op deze manier de gordijnen zeer nauwkeurig afstemmen op de rest van je interieur.

Vaak zijn we ook in het weekend op zaterdag of op zondag op pad. Mannen en vrouwen met drukke banen hebben alleen dan meestal samen vrij.

In de meeste gevallen kunnen we direct een berekening van de kosten maken en ook meteen de maten opnemen. Deze kostenberekening maken we voor verschillende stoffen zodat we voor elk budget een mogelijkheid hebben.

“Iedere keer opnieuw genieten we van de van de reacties van mensen.”

FRANS BLUMMEL

Aan het begin van ons bezoek zeggen we wel eens voor de grap dat we door drie selecties moeten. We selecteren eerst een aantal stoffen die mee naar binnen mogen. We hebben immers rond de achthonderd stofstalen bij ons. De tweede selectie is dan in de woonkamer. Als we de stalen naar binnen hebben gebracht zie je meteen dat de stoffen die je zojuist bij de auto zo mooi vond, het binnen minder goed doen. Je ziet ze hier immers in combinatie met je interieur en kunnen dan tegenvallen.

Daarom zijn de twee of drie stalen die je doorgaans in een ‘gewone’ gordijnenwinkel mee naar huis krijgt, absoluut onvoldoende om een weloverwogen keuze te kunnen maken. Op het laatst komt de derde selectie. Dat is het moment als de prijslijst wordt geraadpleegd.

Waar we zeer tevreden over zijn is dat, zoals wij dat noemen, onze ‘lijntjes’ steeds langer en ook talrijker worden. Hiermee bedoelen we dat klant A het tegen klant B zegt, klant B tegen C, klant C tegen D, en zo verder… We hebben nu na drie jaar al ‘lijntjes’ van meer als 10 klanten die het elkaar hebben doorverteld. Ons langste ‘lijntje’ is in Amsterdam en telt tot nu toe twaalf klanten. Daar zijn we erg trots op. Dat is onze beste reclame. Omdat we met onze adviezen niets aan het toeval willen overlaten duren onze bezoeken meestal een hele tijd. We zijn wel eens vijf á zes uur bezig.

Vaak wordt ook de totaalinrichting nog een deel van de gesprekstof. Het bloed kruipt immers waar het niet gaan kan. Dat is onze achtergrond als binnenhuisarchitect.

“Ons langste ‘lijntje’ telt tot nu toe twaalf klanten. Daar zijn we erg trots op. Dat is onze beste reclame.

Dus bent u een tevreden klant? Vertel het dan verder…”

FRANS BLUMMEL

Pin It on Pinterest

Share This