Vanaf de geboorte van het oorspronkelijke idee heb ik ervaren hoe gemakkelijk het voor klanten is om op locatie gordijnadvies te krijgen. Sinds die tijd was ik dan ook van plan, het idee om een complete gordijnencollectie bij mensen in de huiskamer te brengen, ook toe te passen.

Nu het in de huizen- en interieurbranche wat stiller is heb ik de tijd gevonden om mijn oude droom ten uitvoer te brengen. Om de GordijnenWinkelAanHuis.nl snel bekend te maken gaat Berden Wonen de reclame- en promotieactiviteiten doen. Omdat Berden zelf geen gordijnen verkoopt zien zij dit als een welkome aanvulling op hun assortiment. In alle meubelfilialen en bij Pot in Axel komen winkelpresentaties met een aantal gordijnshowbanen en contactformulieren voor een vrijblijvende gordijnpresentatie bij u thuis. Ook in de media, op de website en in hun magazine Stijl Wonen wordt aandacht besteed aan de GordijnenWinkelAanHuis.nl

De collectie gordijnen is in overeenstemming met de meubelcollectie van Berden, het midden en hogere segment. Merken als Camengo, Casamance, Chivasso, Egger, Eyfinger, Houlès Paris, Interstil, Jab en Zikki garanderen een zeer uitgebreide en hoogstaande keuzemogelijkheid. Dat met deze merken een topservice wordt geboden spreekt vanzelf. Omdat GordijnenWinkelAanHuis.nl zeer kostenbesparend werkt kunnen prijstechnisch zeer interessante offertes worden gemaakt. Op deze manier worden deze merken voor iedereen bereikbaar. Samen met Berden Wonen gaat de GordijnenWinkelAanHuis.nl veel tevreden klanten maken.