Een Modern En licht Interieur

Een Mix Van Oud En Nieuw

Bijzonder Sfeervol Interieur

Wij laten u kennis maken met ‘Het interieurplan’. Een objectief en onafhankelijk plan dat betaalbaar en in veel gevallen zelfs gratis is. Wij laten u zien hoe een onafhankelijk interieurontwerper u kan begeleiden en adviseren. En hoe deze u kan helpen om een mooi en comfortabel interieur te realiseren waarin al uw wensen verwezenlijkt worden. Wij werken zonder voorrijkosten in heel Nederland.

U vindt hier informatie over ‘Het Interieurplan’ als persoonlijke handleiding voor een nieuw interieur. Heeft u bouw of verbouwplannen? Een door een interieurontwerper opgesteld interieurplan is een onmisbaar uitgangspunt voor een verbouwing of nieuwbouw van uw huis.

Maar u hoeft ons natuurlijk niet op ons woord te geloven. Wij laten u een kijkje nemen bij vele tevreden klanten en laten hen zelf aan het woord.

Benieuwd naar ons unieke concept? Wie wij zijn? En wat wij voor u kunnen betekenen? Verken dan op uw gemak deze website en laat u verrassen. Het Interieurplan is het antwoord op al uw interieur vragen.

‘Het Interieurplan’ is uw persoonlijk interieuradvies. Met ‘Het Interieurplan’ als handleiding kunt u gericht uw droominterieur verwezenlijken. Omdat u weet wat het eindresultaat gaat worden staat u tevens steviger in uw schoenen bij een bezoek aan bijvoorbeeld een meubelwinkel. U zult zich dus niet snel iets laten verkopen dat niet past in uw eigen plan.

Moet u dan ineens allemaal nieuwe meubels, verlichting en gordijnen kopen, muren verven en wat nog meer? Dit hoeft niet! En gebeurt ook maar zelden in één keer. Uw interieurplan kan namelijk heel goed ook een draaiboek zijn waarbij u stap voor stap, steeds dichterbij uw uiteindelijke droom interieur komt.

Hoe gaat dit alles in zijn werk? Allereerst komt een onafhankelijke interieurontwerper bij u thuis voor een interview. Daarbij worden uw wensen en inrichtingsvoornemens besproken. Hierbij komt ieder denkbaar aspect van uw complete woninginrichting aan de orde. Denk aan gezinssituatie, hobby’s, stijl, smaak, kleuren, materiaalgebruik, verlichting, bouwen, verbouwen, indeling badkamer, keuken en nog veel meer.

Al deze informatie wordt vervolgens uitgewerkt in ‘Het Interieurplan’. Voorzien van een ontwerptekening en objectieve, winkel onafhankelijke adviezen voor de aanschaf van meubels en inrichtingsartikelen. Als laatste wordt ‘Het Interieurplan’ bij u thuis gepresenteerd en zichtbaar gemaakt met fotomateriaal, stalen en brochures.

Niet onbelangrijk is natuurlijk de prijs voor dit alles. U zult het niet geloven, maar uw eigen persoonlijk interieurplan zou wel eens helemaal gratis kunnen zijn. Neem dus snel contact op en informeer naar de voorwaarden.

* De prijs voor ‘Het Interieurplan’ is €980,- . Dit bedrag wordt ook nog eens door veel leveranciers van meubels, bouwmaterialen en interieurartikelen volledig vergoed.

Gaat u een huis bouwen of verbouwen? Dan is het zaak om al in een vroeg stadium ‘Het interieurplan’ te laten maken. Alleen dan kan namelijk nog rekening gehouden worden met specifieke wensen. Zoals het plaatsen van de lichtpunten, de locatie van een eventuele open haard en uw TV. Hierdoor kan later een perfecte afstemming met uw interieur worden bereikt.

“En dan hier graag een huis omheen.” Eigenlijk zou je namelijk eerst een interieur moeten inrichten en daar dan een huis omheen bouwen. Omdat de binnenkant van een woning het intiemst is zou dit ook een logische volgorde zijn. In de praktijk wordt hier door veel architecten en projectontwikkelaars echter nog maar weinig rekening mee gehouden.

Zorg er dus voor dat u ruim voor het bouwen of verbouwen een persoonlijke handleiding heeft voor het inrichten van uw interieur. U kunt dan beter voorbereid starten en concrete afspraken maken met uw aannemer of uitvoerder.

Toe aan een nieuw interieur? U wilt voorlopig alleen uw bankstel of eethoek vervangen? Allemaal situaties waarbij ‘Het interieurplan’ eigenlijk onmisbaar is. ‘Het Interieurplan’ helpt u namelijk de juiste keuzes te maken en voorkomt miskopen.

Bij het inrichten of herinrichten van uw interieur kan een gedegen interieuradvies in de vorm van ‘Het Interieurplan’ u (stapsgewijs) leiden naar uw droom interieur. Niet alleen uw meubels maar de complete woninginrichting wordt meegenomen in ‘Het Interieurplan’. U krijgt dus ook een gedegen en onderbouwt advies over zaken als materiaalgebruik, vloeren, plafonds en wanden, verlichting, raambekleding en meubels, de indeling van uw keuken en zelfs het inrichten van uw badkamer kunnen wij voor u meenemen.

Of u nu een compleet nieuw interieur of alleen bepaalde onderdelen van uw interieur wilt aanschaffen. ‘Het Interieurplan‘ is altijd een goed idee. U bent dan goed geïnformeerd, staat sterker in uw schoenen bij een meubelzaak en voorkomt miskopen.

U zou graag interieuradvies willen van een onafhankelijke interieurontwerper. Persoonlijk, concreet en onafhankelijk advies over uw interieur. En dan natuurlijk het liefst bij u thuis, op de plek waar het om gaat.

Omdat Wij Uw Woonwensen Mogelijk Maken

U heeft specifieke wensen maar u denkt dat deze niet uitvoerbaar zijn. U weet helemaal niet wat u wilt, maar er moet iets gebeuren. U wilt eens met een interieurontwerper rond de tafel. Gewoon eens kijken wat de mogelijkheden zijn.

Dit zijn allemaal situaties waarbij wij u kunnen helpen.

Omdat U een Euro Maar Eén Keer Uit Kunt Geven

Met een goed interieuradvies bespaart u geld! U voorkomt namelijk miskopen. U heeft een concreet beeld en u weet exact wat u wel en niet wilt. Zo staat u tevens steviger in uw schoenen bij een verkoper die zijn dagomzet nog moet halen.

Slechts € 300,-

Dit is geen typefout! U leest het goed 3 á 4 uur interieuradvies van een ervaren interieurontwerper kost u slechts € 300,- all-in.

Alle Voordelen Op Een Rijtje

  • Onafhankelijk
  • Persoonlijk
  • Concreet
  • Volledig
  • Op locatie
  • Voorkomt miskopen
  • Geld besparend
  • Betaalbaar

Ik wil dat er contact met mij opgenomen wordt

Zolang Mogelijk Zelfstandig Blijven Wonen?

Huis niet te verkopen? Of wil je, gezien de uitholling en onbetaalbaarheid van de seniorenzorg, wél iedere dag in bad? Mijn advies: Blijf ‘mooi’ wonen!

Een groot deel van mijn klanten zijn mensen die als de kinderen de deur uit zijn, kleiner, comfortabeler en onderhoudsvriendelijker willen wonen. Fietsen en een terrasje pikken is immers veel aangenamer dan poetsen en de tuin onderhouden. Bovendien willen zij met het oog op de toekomst levensloopbestendig wonen.

Minimaal één slaapkamer en de badkamer moeten gelijkvloers liggen. Het wordt ook steeds belangrijker om de huidige seniorenzorg zolang mogelijk uit te stellen. Met luiers rondlopen en slechts één maal per week in bad is geen prettig vooruitzicht.

Wat Zijn Mijn Opties?

Je huis verkopen en verhuizen naar een appartement was in het verleden de meest voor de hand liggende oplossing. Uit de verkoop hield je dan geld over om het appartement nieuw in te richten en daarnaast bleef er nog steeds genoeg over als ‘appeltje voor de dorst’.

In de overspannen woningmarkt van nu is het misschien beter om niet te snel van woning te wisselen. Als je huidige woning op een leuke locatie ligt en je hebt aardige buren kun je beter blijven zitten waar je zit. Je kunt dan je bestaande huis restylen en voorzien van de dingen die je in een nieuw huis zou willen hebben.

Het Interieurplan Helpt!

Als je dit meteen goed wilt aanpakken dan komt ‘Het Interieurplan’ in beeld. Met een interieurplan weet je zeker dat je na de verbouwing niet hoeft te zeggen: “Eigenlijk hadden we het zus of zo moeten doen”. Met een interieurplan is het meteen goed.

In ‘Het Interieurplan’ worden alle mogelijkheden doorgesproken en het maximale uit de situatie gehaald. ‘Het Interieurplan’ laat je zien welke ruimtes je waarvoor het beste kunt gebruiken. Maar ook dat er bijvoorbeeld instapbaden op de markt zijn zodat je tot op hoge leeftijd iedere dag zelfstandig in bad kunt.

De prijs van een interieurplan is een bescheiden investering die zichzelf in veelvoud terugverdient.

Ik wil dat er contact met mij opgenomen wordt